Álomfejtés online

Minél őszintébben és természetének megfelelőbben éli valaki az életét, annál könnyebbek és kellemesebbek az álmai. Aki folyamatosan meditál alvás előtt és felteszi magában a kérdést, amire választ akar, az pár hónap gyakorlás után mindig megkapja azt. Több fajta álom létezik, mi most megmutatjuk a kategóriákat. 

Tanulmányozza át az álomfejtés online adatbázisát.Figyelmeztető álmok

Olyan jelenségeket tudatosjt bennünk, amik benne vannak az életében, de nem vesszük észre. Ilyen egy betegség is vagy egy megromolott kapcsolat.

Egyensúlyteremtő álmok

Ezek az álmok kompenzálják nappali elfojtásainkat, természetünknek nem megfelelő viselkedésünket, vágyainkat, még perverziónkat is. A kiegyenlítő funkció akkor a legintenzívebb, ha nappal nagy erőkkel igyekezzük letagadni magunk előtt negatív indulatainkat, amikor meg akarunk feleni, mert annyira szeretnénk jónak és tökéletesnek lenni. Az álom garantáltan megmutatja, hogy nem vagyunk tökéletesek.

Összerendező álmok

Kapcsolatba hoznak bennünket jelenségekkel, vagy több jelenséget egy másik jelenséggel, sokszor csupán úgy, hogy egy térbe és időbe helyeznek látszólag össze nem illő dolgokat. Ilyenkor biztosak lehetünk abban, hogy ezek nem véletlenek. Ezek rámutatnak az életünk rejtett, de valódi összefüggéseire.

Visszatérő álmok

Változatlanul, ugyanazokkal a szimbólumokkal, jelekkel kísérnek minket hosszú éveken keresztül. Ez azt jelenti, hogy egy szűnni nem akaró komplexus dolgozik bennünk, amely megoldásra vár.A lassan változó, átalakuló visszatérő álmok azt mutatják, hogy problémánk lassan megoldódik.

Visszatekintő álmok

Ez a bölcsesség útját követi. A visszatekintő álmokat elég nehéz felismerni. A régi eseteket hasonlítja a jelenlegi állapotokhoz, követi a fejlődés, a megérés folyamatát. Pincében, régi városban, ásatáson lévő jelenlét az álmunk során a múltunkra utal.

Vágyálmok

Itt minden beteljesül, való válik. Ébren is tudunk álmodozni, viszon álom közben sokkal intenzívebbek az élmények. Általában szerelmi szál a fő indik egy vágyálomhoz, de anyagi bőséget és egészséges állapot élvezésére is lehetőséget ad.

Rémálmok

Negatív indulatok (harag, bosszúvágy, féltékenység) és elviselhetetlen szorongások (halálfélelem, magány), melyeket nappal elfojtunk, megtagadunk az álmainkban előjön. A megoldás az, ha szembenézünk ezekkel a negatív érzelmekkel, megértjük és tudatosítjuk magunkban. Nem érdemes győgyzsrekkel elnyomni, mert akkor nem tudjuk megfejteni.

Archaikus álmok.

Gyakran bibliai, népmesei motívumok ezek, és a funkciójuk is hasonló lesz. Misztikus formában tárják fel az élet törvényeit, tényeit.

Szórakoztató álmok

Amikor az ember jól van, őszinte és elégedett, akkor gyakran kalandszerű, élvezetes, humoros álmok birtokába kerül, szinte szórakozik,mintha filmet nézne. Az ilyen álmok kirándulást vagy egy filbeillő jelenetet, sztorit mutatnak be. 

Egy hozzászólás a(z) “Álomfejtés online” bejegyzéshez

  1. Azt állmodtam a mult éjjel hogy terhes vagyok , elfojt a magzat viz de nem birtam szülni sőtt nem is fájt semmi egyszer csak ömleni kezdett belőlem a vér de neméreztem semmit kétségbeestem… ilyen állmom még nem volt kìváncsi lennék mi ez vagy mire utal

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

✓ Álomfejtés segítségével a saját személyiségünket is, és álmainkat is jobban megérthetjük. ☾ Olvassa az online álmoskönyvet, hogy tudjon meg többet! ∗ TIPP ☑