Álmok jelentése

Álmaink jelentése, kiértékelése számunkra nagyon fontos. Ahhoz hogy gazdag és emlékezetes álmod legyen, neked is közre kell működni.Saját magad befolyásolod álmaid, még akkoris, ha azt hiszed ez csak úgy jön. Természetesen két része van az álomnak, hisz valóban a tudatalatid a téged foglakoztató gondokat hozza a felszínre, de hogy megfejtsd őket, relaxálnod ekll lefekvéskor.

Nagyon fontos hogy relaxált állapotban zuhanjunk álomba, így fel tudod idézni reggel is mindazokat,amiket álmodban tapasztaltál, láttál. Amikor mindenki a kalandos álmait meséli, és te pedig semmire nem emlékszel,lehet hogy elgondolkodsz majd te is ezen. Tanácsainkat követve segítséget kapsz a saját álmaid felidézésére és megértésére.

„Jó legyen a cipőd és az ágyad!” – mert valamelyikben mindig vagy. Az emberek 21 évet töltenek alvással az ágyukban életük során, és ebből körülbelül 10 álmodással is telik. Sokan nem is emlékeznek álmaikra, vagy csak apró töredékeket tudnak felidézni reggel, mások pedig regényként tudják előadni, milyen kalandokat éltek meg, miket tapasztaltak az éjszaka alatt.. Álmaink előremutatást, segítséget tudnak adni az ébren töltött óráinkhoz, álmaink ugyanis a tudatalattink segítségét hordozzák, és a fontos gondokat is megoldással próbálják elsimítani.

Te is vissza tudsz emlékezni az álomvilágodban lévő eseményekre, csak kicsit jobban oda kell figyelned a jelekre, szimbólumokra. Előtte ki kell úgymond seperd a fejedből a port, ki kell tisztogasd az elméd zeg-zugait. A siker eléréséhez fontos az is, hogy szem előtt tartsd, hogy az elalvást megelőző előkészületek és a felébredést követő meditáció egyformán fontos.Lefekvés előtt relaxálnod kell. A sok munka, gyerek, a család és egyéb teher ami a válladon megreked, nem hagy téged nyugodni, és ez kivetitődik álmok közepette is, szombólumok, képek, jelek formájában. Relaxálj! Egy forró fürdő, egy csésze tea, vagy egy kis meditáció remekül előkészíti tested az álmokhoz. Ha nem is hiszel a feng shui-ban, a keleti kultúrában, vagy az álomfejtés valódiságában,akkor is a saját belsőd pihentetése érdekében megéri. 2 órával alvás előtt már ne egyél semmit, és ne igyál alkoholt, kávét, energiaitalt vagy olyan dolgokat, amik bezavarhatnak. Ezt te is tudod nagyon jól, hogy tele pocakkal, nem tudsz nyugodtan aludni, a koffein pedig nyugtalanná tesz,amikor épp pihenned kell.

Határozd el magad közvetlenül az elalvás előtt, hogy te most emlékezni fogsz az álmodra. Klinikailag is bizonyított tény, hogy az agy szugerálása segít abban, hogy amit akarsz, megtörténjen Ne legyél mohó sem, kezdetben az is nagy sikert fog jelenteni, ha legalább egyre emlékezni fogsz. Ügyelj arra is, hogy elegendő időd tudj alvással tölteni, ugyanis 6 óránákl kevesebb ideig történő alvásnál nem igazán fogsz emlékezni bármire is.

Az álomnapló vezetése kulcsfontosságú. Mint már említettük, a visszatérő elemek, jelek így nagyobb jelentéssel bírnak. Ébredés után írj fel mindent, amire csak emlékszel, pontosan és precízen. A tollad és a noteszed legyen mindig odakészítve az ágyad mellé és ne légy lusta jegyzeteléssel kezdeni a napot. Diktafonos megoldásban is gondolkodhatsz, a lényeg, hogy valamire rögzítsd az ébredést követő eseményeket.

Próbálj meg magadtól felébredni. Az ébresztők megtörik a folyamatokat. Ha ébresztésre van szükség, a legfinomabb módját válaszd, egy katonasági harsonaszó semmiben nem segít. Közvetlenül az ébredés után meditálj, ne kellj fel azonnal. Lustálkodj, elmélkedj, gondolkozz Bármi, ami eszedbe jutott írd le az álomnaplóba, mégha az egy szó is. Felkelés után ne árazd el az agyad új információkkal. Ne kapcsold be a tévét vagy a rádiót, mert eltereli a figyelmed a saját jeleidről. Kb. egy hónap szükséges ahhoz, hogy meditációd és relaxálásod segítségével az álmaid emlékem friss maradjon benned és hogy előkészítsd magad az álomfejtéshez.

Olvass bele az álmoskönyvbe is, és a már megfejtett álmokat tanulmányozhatod.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

✓ Álomfejtés segítségével a saját személyiségünket is, és álmainkat is jobban megérthetjük. ☾ Olvassa az online álmoskönyvet, hogy tudjon meg többet! ∗ TIPP ☑